Nieuwjaarstombola 2017

Wednesday, 26 October 2016

Net als vorig jaar organiseert Rotary club Ieper een nieuwjaarstombola.
Het concept bleef onveranderd. De nieuwjaarstombola wordt in de vorm van een kalender op 4.000 exemplaren gedrukt, genummerd van 3001 t.e.m. 7000. Deze worden verkocht aan 5 €. Elk exemplaar heeft een uniek nummer.

Er zijn zo’n 300 prijzen te winnen voor een totale waarde van ongeveer 19.000 €. De winnende nummers worden van 1 tot 31 januari 2017 hier bekend gemaakt.

De winnaars dienen hun prijs bij de sponsors af te halen, en dit uiterlijk tegen 31 maart 2017.


Goal

Dit jaar gaat de opbrengst naar ‘Tegoare-Ieper’. Er zal in april 2017 een groot kinderfeest door hen worden georganiseerd waarop kansarme kinderen zullen worden uitgenodigd. Door hen de mogelijkheid te geven om
ook vriendjes uit te nodigen willen we deze gezinnen wat uit hun isolement halen.
Tegoare is een schakel in de ketting van meer dan honderd Welzijnsschakels in Vlaanderen. Vrijwilligers en mensen in armoede gaan samen, op basis van respect en gelijkwaardigheid, een vertrouwensrelatie opbouwen en mensen samenbrengen. Op geregelde tijdstippen worden deze mensen uitgenodigd om samen te komen voor uitwisseling, vorming, ontspanning attracties voor de kinderen,...

Rotary steunt dit project om verschillende redenen. De medewerkers zijn allemaal vrijwilligers. Ze ontvangen hiervoor geen subsidies. Daarnaast zien wij dat hun jarenlange inspanningen de mensen helpen waar de nood het hoogst is. Mensen dichter bij elkaar brengen is een nobel doel voor een serviceclub.


Financial results

Wie onze actie wil steunen kan dit door storting op rekening IBAN: BE26 8601 0843 1329 (BIC: SPAABE22) van Rotary Club Ieper, met vermelding "Nieuwjaarstombola 2017".


General information / hands-on

Voor meer vragen over deze actie kan u contact opnemen via tombola@rotaryclubieper.be


Additional images